Les in de auto
Auto

Ben je 16,5 of ouder en heb je de stap gezet om te starten met rijlessen? Een goede rijopleiding is de start voor veel veilige kilometers.

Wij doen ons uiterste best je een goede rijopleiding te geven!

Rijbewijs B

Voor het behalen van het autorijbewijs kiezen de meeste leerlingen ervoor om 1 of 2 keer per week te lessen en dan bijvoorbeeld 1 / 1,5 of 2 uur achter elkaar.

Bij elke rijles word je thuis opgehaald, maar je kunt ook voor een ander ophaaladres kiezen. Onze rijlessen worden overdag, ’s avonds en op zaterdag gegeven, precies wat jou het beste uitkomt. In overleg met de instructeur bepaal je zelf hoe je het indeelt. Wij lessen in en om Rotterdam (incl. Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek, Vlaardingen en Capelle aan den Ijssel).

Als het grootste deel van je rijopleiding erop zit kan je bij het CBR een Tussentijdse Toets afleggen. Dit is een soort “proefexamen” waarbij het praktijkexamen nagebootst wordt. Hierbij wordt er door de examinator (van het CBR) gekeken waar je zwakke punten liggen. Tijdens deze Tussentijdse Toets kun je een ontheffing halen voor de bijzondere verrichtingen tijdens het werkelijke praktijkexamen.

Ook bieden wij een andere manier van lessen aan: De Rijopleiding in Stappen. Ervaring toont aan dat deze opleiding een fors hoger slagingspercentage heeft dan de reguliere rijopleiding. De Rijopleiding in Stappen werkt met een stappenplan, aan de hand van zogenaamde handelingsscripts (handige gebruiksaanwijzingen). Op je leerlingenkaart kun je jouw voortgang stap-voor-stap volgen. Je weet dus waar je staat en waar je aan toe bent.

Theorie

Het theoriecertificaat bestaat niet meer. Het resultaat van het examen wordt via de elektronische weg vastgelegd. je kunt theorie-examen doen als je 16,5 jaar of ouder bent.

Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig.

Voordeelpakket 20

20 lessen à 60 minuten inclusief Praktijkexamen

€ 1.231,50

Zie alle prijzen
Auto- en Motorrijschool Enroute