Over ons

Wim Eimers

Sinds 2006 ben ik werkzaam als rij-instructeur. Je kan zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Het lesgeven zit in mijn bloed en het geeft dan ook een goed gevoel om mensen te zien vorderen tijdens de lessen om uiteindelijk veilig de weg op te gaan.

Over ons

Wat je kan verwachten van onze rijschool is, dat wij jou veilig op weg helpen en o.a. hoe je met de drukte maar ook met andere verkeersdeelnemers om moet gaan. Wat wij belangrijk vinden is dat er een klik tussen de leerling en rij-instructeur ontstaat. Dit bevoordert het rijgedrag maar er ontstaat ook een goede sfeer onderling zodat jij met goede zin naar de volgende les uitkijkt. Wij proberen onze kennis en onze vaardigheden over op jou te brengen.

We hebben dezelfde doelstelling en dat is jouw rijbewijs, er komt een moment dat jij klaar bent om te gaan afrijden, als dit moment daar is gaan wij dan ook gelijk een datum voor je zoeken, wij laten jou geen les langer nemen dan nodig is. Daarom vraag ik jou ook om ons te vertrouwen en af te wachten totdat wij jouw examen gaan aanvragen. Uit ervaring is gebleken dat als wij het aanvragen de kans van slagen hoger is dan onder dwang van een leerling.

Auto- en Motorrijschool Enroute