Les op de scooter
Brommer

Je bent net 16 jaar geworden en wilt gaan scooter- of brommer rijden. Het praktijkexamen is verplicht voor het bromfietsrijbewijs.

Wij geven brommerrijles op de manier zoals voor jou het prettigst is.

Hoe haal ik mijn bromfietsrijbewijs?

Sinds 1 maart 2010 is het praktijkexamen verplicht voor het bromfietsrijbewijs. Voordat je begint met de praktijklessen zul je eerst je theoriecertificaat behaald moeten hebben. Kennis van de verkeersregels is van groot belang en bespaart tijd bij de praktijklessen. Bovendien is het wettelijk verplicht eerst het theoriecertificaat in je bezit te hebben alvorens je kunt gaan starten met rijlessen. Een theorie-examen kan bij het CBR worden gereserveerd. Wij geven zelf geen theorieles.

Voor het praktijkgedeelte kunt u losse lessen nemen of kiezen voor een pakket. Dit pakket bevat 4 lessen en examengeld. Afhankelijk van de vaardigheden van de kandidaat kunnen eventueel meerdere lessen worden afgesproken. Je rijdt als enige leerling (dus priveles) met de instructeur op de brommer achter je aan. Onze werkwijze is als volgt: twee uur rijden op de eerste dag en twee uur rijden plus examen op de tweede dag.

Scooter rijles op aanvraag

Bel 06-46310671

Auto- en Motorrijschool Enroute